duminică, 22 iunie 2014



Noi cei de la Glasul Moldovei am fost facuti pe rand ba basisti, ba comunisti, ba "rusnaci" ordinari. Nu suntem nici una si nici alta. Suntem doar patrioti si nu suntem sustinatorii nici unui partid politic. Avem simpatii numai pentru politicieni care apara valorile si interesele neamului romanesc. Din pacate acestia astazi sunt prea putini asa ca in consecinta si simpatiile noastre nu sunt asa de multe.

Referitor la cei doi indivizi: Basescu si Ponta, pe care noi ii consideram tradatori de tara si de neam, consideram ca nu sunt altceva decat capii mafiei politice din Romania. Ambii sunt lipsiti de caracter si de cinste, ambii au furat la alegeri si au avut adevarate masini de furt de voturi dupa cum o recunosc ca niste adevarati capi ai mafiei politice din Romania:





Cat timp vom mai tolera asemenea mafioti sa ne conduca, acestia ne vor otravi cu cianuri, cu gaze de sist si vor lasa tara s-o destrame strainii si dusmanii interni si externi. Trebuie ca romanii sa se dezmeticeasca si sa se lepede de aceste lepre ordinare, de acesti mafioti tradatori de neam si de tara.

Noua nu este rusine doar cu Basescu, ne este poate si mai rusine cu Ponta. Amandoi au aparat interlopi si politicieni corupti, amandoi au pus umarul la distrugerea si la prabusirea Romaniei! Ne este rusine cu Basescu, ne este rusine cu Ponta, ne este rusine ca un criminal ca Iliescu nu este inca la inchisoare, ne este rusine cu o presa imbecila si pupincurista!

Nu va mai impartiti in "basisti" sau "pontisti" pentru ca nici unul nu vrea binele Romaniei! Amandoi si-au batut si isi bat joc de tara asta de atata timp si noi nu facem decat sa le indeplinim planurile parsive daca suntem de partea unuia din acesti doi mafioti ordinari! Amandoi sprijina cei mai infecti si mai corupti oameni din aceasta tara!

Oare nu credeti ca au ras destul de romani? Oare nu credeti ca au ras destul de viata si de soarta noastra? Cat o sa-i mai lasam sa sfasie si sa distruga Romania dupa bunul lor plac? Romania trezeste-te! Desteapta-te romane!

3 comentarii:

  1. Sunteti mai degraba glasul kurului,daca pentru voi Basescu e mafiot.Sictir!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite de asta sunt "iubiti" Beshe si basistii, pentru ca au un caracter atat de frumos si de nobil

      Ștergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii