duminică, 22 iunie 2014



Evenimentele de acum cu Bercea Mondial se puteau intampla inca din anul 2011 atunci cand procurorul Iacobescu descoperise ca Mircea Basescu era implicat si ca a luat bani de la clanul Bercea.

Insa pupincuristii lui Basescu de la B1 TV, Turcescu, Cristoiu si Cartianu l-au discreditat pe procurorul Iacobescu facandu-l nebun, instabil psihic si facand bascalie de el in direct la televiziune. Cu alte cuvinte au pus presiune pe actul justitiei si au obstructionat justitia!!!

Iata cine influenteaza si controleaza justitia! Acestia erau cainii dezlantuiti ai lui Basescu, pupincuristi ce primisera comanda sa-l discrediteze pe procurorul Iacobescu ce ancheta pe atunci cazul lui Bercea Mondial.

Deja incep sa planeze suspiciuni legate si de celelalte declaratii ale lui Bercea date recent din duba politiei. Daca se vor adeveri si cele spuse de Bercea in legatura cu implicarea unor nume grele din justitie printre care si Codruta Kovesi atunci inseamna ca Romania este deja intr-o mare mocirla din toate punctele de vedere.

Increderea romanilor oricum este din ce in ce mai scazuta in institutiile statului si in autoritatile unui stat roman care se dovedeste din ce in ce mai mafiot. Pentru obstructia justitiei daca tot se "macane" atat despre justitia independenta, cei trei pupincuristi ar trebui sa fie tarsi la raspundere pentru ca practic au ajutat un infractor si au impiedicat bunul mers al justitiei!

In concluzie, mafiotul care-si spune presedintele Romaniei, este chiar cel care a influentat si pus piedici justitiei din Romania! Sa-i fie rusine, e cel mai detestabil personaj  care a ajuns vreodata sa conduca Romania!

1 comentarii:

  1. Asa este! or sint slab la minte - la Cartianu nu m-ar mira - or chiar au fost platiti sa faca ceea ce au facut!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii