marți, 6 mai 2014


Propagandist al comunismului pana in '89 , Lucian Boia s-a trezit imediat dupa lovitura de stat din Romania fara "obiectul muncii" asa ca si-a gasit in timp niste sponsori care ii comandau si plateau "advertoriale" pe care acest Boia sa le ridice la rangul de adevaruri istorice.

Prin ultimele sale "opere" face o propaganda ticaloasa si mincinoasa in folosul unora care doresc distrugerea Romaniei. Acest individ face jocurile extremistilor si iredentistilor maghiari.

Multe dintre afirmatiile acestui Boia nici macar nu corespund realitatii. Individul s-a apucat de hacuit istoria romanilor aruncand cu noroi in toate realizarile poporului roman si prezentand romanii ca pe o natie inferioara.

Curios este faptul ca prin anii '70 acest Boia scria articole in care afirma exact opusul celor scrise acum ! Firesc ca iti pui intrebarea cand a mintit acest Lucian Boia ? In anii '70 sau acum ? Daca apare al treilea "angajator" oare acest individ ar putea inventa si o varianta de mijloc ?

In ultimul tip se remarca din ce in ce mai multi tradatori anti-romani care fac propaganda pentru interese straine Romaniei , indivizi fara scrupule care s-au vandut pentru cativa arginti, adevarate Iude de genul acestui Lucian Boia , a lui Sabin Gherman si a altor tradatori mai mult sau mai putin vizibil.

Propagandistul Boia mai bine si-ar schimba numele in Paprikoia ca sa se potriveasca mai bine nevoilor noilor sai stapani. Un nume de genul Lazslo Paprikoia in loc de Lucian Boia i-ar servi mai bine acestui individ si l-ar face si mai simpatic angajatorilor sai.

Invitat la emisiunea Jocuri de putere a lui Rares Bogdan de la Realitatea TV o alta matahala tradatoare , un sustinator infocat al acestui Boia , a incercat sa-l sustina pe acesta din urma dar fara niste argumente solide. Cand vezi ca un individ ca acest Paprika are in cartile sale niste pasaje profund antiromanesti , pe alocuri cu tenta groteasca si xenofoba cum poti sa te injosesti si tu la randul tau si sa-i tii apararea ?Surse :

http://www.george-damian.ro/cazul-lucian-boia-demitizarea-demitizatorului-2727.html

http://danielroxin.blogspot.ro/2013/08/minciunile-odioase-ale-istoricului.html

http://jevreni.wordpress.com/2012/12/30/lucian-boia-un-nerod-sau-un-netrebnic/

1 comentarii:

 1. http://danielroxin.blogspot.ro/2014/03/noul-interviu-cu-miceal-ledwith-din.html
  Pentru documentarea dlui. Boia...
  A ajuns acest profesor sa ne spuna ca Dacia si Unirea infaptuita de marele Mihai Viteazul sunt mituri.
  Daca nu ne cunoastem istoria, vor veni altii si o vor rescrie dupa bunul lor plac.
  ,, Civilizatia s-a nascut acolo unde traieste azi poporul roman...raspandindu-se apoi atat spre rasarit cat si spre apus`` William Schiller

  RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii