vineri, 16 mai 2014

Mircea este unul din cele doua  veliere romanesti care vor participa la Regata Marii Negre 2014. Il veti putea vizita gratuit in Portul Constanta daca veniti in perioada 24-27 mai.

Mircea a fost construit in perioada 1938-1939 la Hamburg , in Germania si a intrat in serviciul Marinei Regale romane pe 17 mai 1939. Numele navei este inspirat de numele lui Mircea cel Batran , fostul domnitor al Tarii Romanesti.

Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume vin in Romania ! Intre 24 - 27 mai persoanele care vin in Portul din Constanta au ocazia sa urce gratuit la bordul celor 14 veliere inscrise in competitia care se organizeaza in acest an in Marea Neagra pentru prima data.

Competitia se numeste SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014 si consta intr-o cursa de veliere in Marea Neagra si puteti gasi mai multe detalii despre navele care participa pe tallshipsconstanta.ro. Printre navele participante gasim chiar si cel mai mare velier din lume , Sedov din Rusia , cat si doua nave romanesti , Mircea si Adornate



Pentru cei care sunt din Constanta sau care pot ajunge in perioada 24-27 mai in Portul Constanta acesta este un prilej care nu ar trebui ratat. Este o ocazie de a vedea cum se simt marinarii la bordul acestor spectaculoase nave cu panze.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii