joi, 22 mai 2014


Intotdeauna oamenii si-au ales lideri dintre cei mai viteji sau mai destepti sau mai cinstiti dintre ei. In ultimul timp in Romania aceasta regula nu s-a mai respectat si de asta tara noastra a mers numai din rau in mai rau.

La recenta intalnire dintre primul sinistru al Romaniei si Joe Biden s-a discutat si despre exploatarea gazelor de sist. Ponta l-a asigurat pe Biden ca i-a convins pe romani ( cu forta , prin coruptie si practici ilegale si mafiote precum ar fi concesionarea ilegala a terenului pentru Chevron de catre primarul infractor din Pungesti , primar infractor sustinut pana in panzele albe de guvernul mafiot reprezentat pe plan local de prefectura Vaslui) pe tema gazelor de sist.

Iata ce a spus Ponta : "Chevron e intotdeauna mai bine decat Gazprom". Dar de ce am avea noi romanii de ales intre  Chevron si Gazprom cand rezultatul este acelasi si la fel de nociv ? Tonta ori este idiot ori nu intelege ca romanii nu vor deloc exploatarea gazelor de sist pe pamanturile lor !

Daca ar fi sa alegem intre gaze de sist si mancare si apa ghici Viorel Tonta fara de care nu se poate trai ? Aici nu e vorba sa alegem intre doua sau mai multe rele ci intre moarte si viata ! Trebuie sa alegem intre a mai face agricultura sau nu , trebuie sa alegem intre a avea pamanturi si ape curate sau a le otravi si apoi sa devenim dependenti de supermarket-uri atat pentru mancare cat si pentru apa.

Daca batranelul asta de Joe Biden a venit sa-si raceasca gura de pomana vorbind de coruptie ar fi trebuit sa inceapa cu fenomenul de coruptie legat de concesionarea ilegala a terenului de la Pungesti catre o companie americana impotriva vointei oamenilor din localitate si a consiliului local.

Nu poti face democratie cu ipocrizie ! Chevron nu este ma bine decat Gazprom. Amandoua intentioneaza sa aduca poluare si sa imprastie moarte. De ce sa alegem intre gloantele rusilor si ale americanilor ? Glontul nu are nationalitate si nici ideologie ! Exploatarea gazelor de sist nu se poate face in conditii de siguranta pentru mediu. Au spus-o inclusiv oameni care au lucrat in acest domeniu.

PS: Sa-ti spunem un secret Ponta ,tie si celorlalti politicieni tradatori din Romania : FARA DE VOI PUTEM TRAI ! Si Romania inca ar duce-o mult mai bine fara ca voi sa o mai parazitati !

Surse:
http://www.capital.ro/ponta-chevron-e-intotdeauna-mai-bine-decat-gazprom.html

http://adevarul.ro/news/politica/ponta-i-a-spus-biden-reusit-sa-i-convinga-romani-tema-gazelor-sist-chevron-e-mai-decat-gazprom-1_537ca00c0d133766a8d8396a/index.html

http://activenews.ro/ponta-chevron-intotdeauna-mai-bine-decat-gazprom-sua-incurajeaza-gazele-de-sist_1838121.html

http://epochtimes-romania.com/news/matrix-da-inainte-ponta-discuta-cu-biden-despre-gazele-de-sist-vesti-proaste-pentru-romania---217774



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii