vineri, 9 mai 2014


Lumina vine de la Rasarit  , printre gloante si sange, dar totusi vine ! Multi inca nu au uitat marturiile cutremuratoare despre sovieticii care ne-au omorat , batut , umilit si deportat bunicii. Acum uriasul cu picioare de lut s-a pus din nou in miscare , in cautare de sange , in cautare de moarte.

Nasterea URSS-ului a insemnat pentru aproape jumatate din planeta cea mai mare tragedie a secolului trecut. Sub gheata sovieticilor au sfarsit popoare intregi , schilodite social , politic si cultural , deportate, deznationalizate si mancurtizate.

Romanii inca isi mai amintesc profetia cutremuratoare a Sfantului Mitropolit Varlaam cu referire la soarta Moldovei lui Stefan care "va fi rupta si impartita dupa bunul gust al puterii de la Rasarit, prin sfaturi marsave si ticaloase” .

Apoi, ca “o hiara rosie cu multe capete va inghiti intreaga Europa crestina, iar oamenii se vor salbatici mai rau ca fiarele.” Prin "hiara rosie" intelegem usor ca este vorba de fiara rosie reprezentata de comunismul salbatic care s-a concretizat cu milioane si milioane de morti in secolul trecut.

Acum aceasta fiara poate nu mai este rosie , poate si-a mai schimbat blana , poate si-a dus blana la vopsit , dar ursul , ursul care zace in blana este tot dornic de sange si de moarte.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii