miercuri, 7 mai 2014


Dintre toti pseudo-intelectualii din Romania H.R. Patapievici este unul dintre cei mai prolifici anti-romani. Acest individ a aruncat cu noroi in mari personalitati ale culturii romanesti , in valorile morale si culturale ale poporului roman si in istoria romanilor.

Despre Eminescu a spus ca "este un cadavru politic" : "Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasăm dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană"

Nu exista vreo persoana care sa-i urasca atat pe romani si valorile noastre ca Patapievici. Impotriva romanilor acest individ este manat de o ura viscerala :

"Oamenii valizi în Romania de azi sunt tâmpiţii, flecarii, estropiaţii şi gângavii."

Patapievici uraste limba romana si spune despre aceasta :

"Româna este o limbă în care trebuie să incetăm să mai vorbim sau trebuie să o folosim numai pentru înjurături"

Si sunt foarte alte multe exemplele in care Patapievici continua seria insultelor si jignirilor aduse valorilor morale , culturale si istorice ale romanilor. In acest context nu pot sa spun decat ca acei care l-au promovat pe acest individ la ICR nu pot fi decat ca si el , niste anti-romani convinsi.

Decat sa ma reprezinte acest Patapievici mai bine prefer sa nu fiu reprezentat de nimeni. Individul acesta lipsit de respect si bun simt la adresa romanilor si a Romaniei nu poate face decat anti-reclama culturii romanesti. Cand vorbeste despre tot ce este romanesc se exprima printr-un limbaj grobian si suburban.

Acum se face zarva ca nu se doreste decorarea acestui propagandist anti-roman. Acest individ merita huiduit la scena deschisa nicidecum decorat. Nu imi pot inchipui pe ce baza a fost nominalizat acest odios orator al grosolaniei si al grobianismului pentru a fi decorat cu vreo distinctie romaneasca.

Poate ca neamul romanesc are o toleranta prea mare la jigniri si la insulte aduse de alogeni si de apatrizi. Sunt prea multi cei fara de neam si fara de tara care misuna prin tara noastra si imprastie cu noroi in valorile noastre nationale.

Poate ca e timpul ca romanii sa se destepte la propriu si sa cearna neghina de graul cel bun si s-o inlature aruncand-o cat mai departe !

Surse :
http://www.antena3.ro/romania/eminescu-cadavrul-din-debara-romania-tara-de-tampiti-basescu-presedinte-fara-cusur-52638.html

http://adevarul.ro/locale/timisoara/protest-patapievici-timisoara-a-spus-eminescu-cadavru-politic-foto-1_50aef26d7c42d5a663a1d72b/index.html

http://www.napocanews.ro/2012/03/iata-opiniile-presedintelui-institutului-cultural-roman-hr-patapievici-despre-romania-si-romani-despre-cultura-si-limba-romana.html




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii