miercuri, 28 mai 2014


Pentru cei care vor sa experimenteze si alte retele de socializare din diferite motive acum au ocazia sa utilzeze o retea noua Gas sau GlobAllShare . Partea interesanta este ca aceasta noua retea de socializare va ofera posibilitatea sa deveniti actionar , sa detineti actiuni .

Incercati-o , este gratuita , este la inceput si se misca bine , fara sa fie incarcata de reclame sau de obscenitati. Oricum ai lua-o este o alternativa si e destul de interesanta la prima vedere.


Iata ce propun propietarii retelei de socializare :

fii un proprietar

Cele mai mari site-uri de social networking din lume realizeaza un venit de mai multe miliarde de dolari anual prin care să permită utilizarea gratuită a tuturor site-urilor pentru utilizatorii lor.

Scopul GlobAllShare nu este doar de a permite utilizarea gratuită pentru utilizatori, dar si pentru a face să simtă comunitatea globală ca un bun care le si apartine. Acesta este motivul pentru GlobAllShare asigură statutul de proprietate pentru fiecare utilizator, sub forma de actiuni gratuite în timpul etapei de pre-organizare.

Fiecare membru al GlobAllShare, care se alatura la comunitate în timpul etapei de pre-organizare și contribuie la creșterea globală a acestuia, poate obține acțiuni GlobAllShare continuu toate gratuit și în fiecare lună vor primi dividende din profitul global în proporție cu acțiunile deținute după acest grafic :
Dacă ați invitat 5 dintre prietenii vostri pentru comunitatea GlobAllShare cu succes și prietenii tăi invitați, de asemenea, invita 5 din prietenii lor din 7 niveluri ulterioare următoare, atunci ați putea avea dreptul la următoarele dividende în fiecare lună."

De la bun inceput noii utilizatori sunt anuntati ca nu sunt permise pornografia sau la alte lucruri indecente, in caz contrat contul fiindu-va sters imediat.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii