marți, 27 mai 2014Pentru cei care iubesc gadget-urile si vor sa fie la curent mereu cu tehnologia si cu ultimele descoperiri in domeniu cei de la BlogAwards au lansat o campanie impreuna cu Allview prin care promoveaza TestArea.ro un nou blog despre tehnologie.

Pentru cei care nu au auzit pana acum de BlogAwards, acesta este unul dintre primele site-uri romanesti care face legatura dintre bloggeri si companii prin intermediul campaniior si concursurilor.

TestArea.ro este bine structurat si axat pe domenii diverse , gasiti acolo cam tot ce va intereseaza despre cele mai noi telefoane, tablete,laptop-uri , gaming , aplicatii , etc.

TestArea.ro te tine la curent cu ultimele lansari de produse si cu noutatile tehnologice atat de pe piata romaneasca cat si de pe piata internationala. Asa am aflat si noi despre ultima lansare a celor de la Allview, cel mai cunoscut producator roman de electronice.

De curand au lansat smartphone-ul  E2 Living , un nou device care se remarca prin eleganta si simplitate. Sincer ne-a impresionat , este un produs romanesc si totusi ofera si performanta si un design placut.
Cu ce este dotat smartphone-ul E2 Living :


- cu doua camere foto
- ofera conectivitate 3G HSPA+ si GPS cu suport Sygic
- are un display IPS OGS de 4 inch 
- un procesor Dual Core de 1,3 Ghz 
- in partea frontala a telefonului dispune de doua difuzoare.
- dispune  de o functie de editare foto specializata pe make-up profesional dedicata amatorilor de selfie-uri si un player audio cu interfata moderna         - utilizatorii pot opta intre patru moduri de deblocare a ecranului
- display-ul IPS si tehnologia OGS (One Glass Solution) a panoului capacitiv garanteaza o experienta vizuala excelenta si unghiuri de vizualizare foarte bune, iar diagonala de 4 inch ofera o suprafata potrivita pentru a naviga pe internet, a vizualiza fotografii si videoclipuri si a purta convorbiri video.
- procesorul Dual Core de 1,3 GHz, sustinut de  solutia grafica Mali 400 ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking.
- camera principala de 3,2 MP cu Led Flash ofera functii precum Smart magic mode, Smart selfie mode, detectare faciala, foto panoramic sau filmare HD
- in partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete reusite.
 Noul smartphone ofera conectivitate 3G HSPA+ cu o viteza de download de pana la 21 Mbps, Bluetooth si wi-fi display.
 E2 Living va fi disponibil in culorile alb si negru si poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 19 mai la pretul de 449 lei.
Sincer este de preferat sa cumparam produse romanesti atunci cand este posibil iar daca acestea mai sunt si performante si au si un design reusit este cu atat mai bine.

Cumparand produse romanesti mentinem locurile de munca ale unor romani si ajutam si economia interna.Calitatea si identitatea produselor romanesti se pot dezvolta !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii