luni, 19 mai 2014


O mare greseala pe care o fac romanii de mult timp este faptul ca nu se prezinta la vot. Daca si-ar da seama ca in locul locul lor voteaza cei care se vand pe un mic si o bere , pe un litru de ulei sau pe o punga de faina , ar constata ca cei care-si cumpara de 25 de ani "domnia" in Romania prin mita electorala nu ar mai putea castiga niciodata alegerile.


Calculele celor care sunt dispusi sa cheltuie sume imense ( sume provenite de fapt tot din banii contribuabililor , furati la propriu din bugetul tarii ) pentru a mitui alegatorii sunt pentru maxim un numar de trei , patru milioane de oameni care se prezinta la vot. Dar daca ne-am prezenta cu totii la vot? Printr-o prezenta masiva a romanilor la vot le-am da planurile si calculele peste cap pentru ca nu vor putea "investi" atat de mult pentru simplul motiv ca nu-si vor permite.

Celor care inca nu cred despre fraudarea sistemului de vot le propun sa urmareasca clipul video de mai jos :


Asa ca prezentati-va cu totii la vot ! Votati cu cine credeti voi ca va reprezinta si va indeplineste asteptarile dar prezentati-va si votati ! Daca nu stiti efectiv cu cine sa votati atunci votati cu cei care au sansele cele mai mici , votati cu independentii , votati cu cei din urma caci poate ei vor fi cei dintai !

Toata clasa politica din Romania este compromisa ! Rand pe rand, au fost cu totii intr-o forma sau in alta la guvernare si stim cu totii ce-au facut. Poate ca cei din urma vor fi cei dintai , votati cu cei fara prea multe sanse , dati o sansa si altor oameni sa demonstreze ce pot in politica caci de cei vechi ne-am saturat cu totii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii