sâmbătă, 10 mai 2014


Romania i-a blocat accesul in spatiul sau aerian asa ca avionul lui Rogozin a ramas blocat in Transnistria. Conform unei postari a lui Rogozin de pe Twitter , acesta a anuntat ca Romania i-a inchis spatiul aerian.

Rogozin a amenintat ca data viitoare va zbura la bordul unui bombardier strategic , un Tupolev TU-160,  pentru a preintampina astfel de probleme.

"La cererea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite din nou sa o traversez. Data viitoare voi veni la bordul unui TU-160", scrie Rogozin pe Twitter.


Ulterior, Rogozin a adaugat: "Eu plec in pofida acestei interdictii".

Rogozin spune ca ar fi primit informatii conform carora Romania i-a inchis spatiul aerian la cererea SUA si a UE , el regasindu-se in lista Consiliului Uniunii Europene care a emis mai multe sanctiuni si interdictii asupra mai multor oficiali si oameni de afaceri rusi.

Ulterior a adaugat pe aceeasi retea de socializare ca Romania si Bulgaria ar fi putut trimite avioane de lupta , de interceptare , in drumul sau cu avionul spre Transnistria.

Sursa:
http://www.ziare.com/international/transnistria/romania-i-a-inchis-spatiul-aerian-lui-rogozin-data-viitoare-voi-zbura-cu-un-bombardier-1298168

http://www.flightradar24.com/RSJ9602/34d3168

http://i.md/2014/05/10/13450

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii