vineri, 2 mai 2014


Vocea Rusiei isi continua propaganda impotriva occidentului si impotriva Romaniei spunand intr-un articol ca Romania nu rezista mai mult de 30 de minute in fata unui razboi.

Cei de la Vocea Rusiei analizeaza toate fortele armatei romane si observa ca flota de razboi nu avem , aviatie nu avem asa ca unei armate invadatoare nu ii mai ramane sa se ocupe decat de infanterie pe care o ceonsidera o forta insignifianta si de generatie veche.

Se pare totusi ce cei de la Vocea Rusiei care au scris acest articol locuiesc pe undeva prin Kamceatka pentru ca nu cunosc realitatile din Romania. In primul rand ei nu stiu ca in tara noastra exista ministerul marilor proiecte si il avem pe Danut Sova!

Pai nici bine nu vor intra tancurilor muscalilor in Romania si vor descoperi ca li se vor opune raul , ramul si .... INFRASTRUCTURA ! Pai in primele 30 de minute de care pomenesc ei li se vor rupe senilele tancurilor si daca ii mananca in fund sa alimenteze cu combustibil romanesc o sa li se infunde si filtrele.

In plus autorii articolului din Vocea Rusiei n-au vizitat niciodata Romania. Pai stiu ei cate ore sau zile le iau romanilor sa ajunga la mare sau la munte ? Stiu ei cate ore iti ia sa ajungi sa poti vizita manastirile din nordul Moldovei? Stiu ei ca in Romania nu a fost niciodata nevoie de mine sau de teren minat ? Pai la ce bun sa cheltui bani cu minele cand ai atatea gauri in asfalt si in carosabil ? Marturie stau miile de fragmente din masinile romanilor de pe marginea soselelor.

Abia acum vor vedea si romanii adevarata valoare a lui Dan Sova ! Vedeti de ce nu e bine sa ai drumuri si mai grav sa mai ai si drumuri bune ? Pai daca ne gandim bine in ww2 la succesul germanilor in razboiul de tip Blitzkrieg au contribuit si drumurile foarte bune pe care le-au gasit in tarile din jurul lor. Cand au trebuit sa atace frontul de est deja tactica nemtilor nu a mai functionat.

Incredibil ! Si noi credeam ca Dan Sova isi tine capul pe umeri pe post de umbrela pentru gat dar se pare ca el este un adevarat vizionar ! Nu va fie frica , ne salveaza Dan Sova !




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii