vineri, 2 mai 2014


Conform celor de la PresaLibera.net patru localnici din Pungesti , printre care si un copil au fost ridicati de jandarmi pe motiv ca au incalcat perimetrul zonei de sigurata din jurul sondei celor de la Chervon. Potrivit informatiilor transmise de un corespondent al celor de la Presalibera.net aflat chiar la Pungesti la fata locului , un minor impreuna cu tatal sau au fost agresati de catre fortele de ordine , minorul fiind batut cu palmele peste cap si provocandu-i-se si o luxatie la mana dreapta. Minorul a fost transportat ulterior de catre SMURD la Spitalul Judetean Vaslui.


Acestea nu sunt primele incidente in care sunt agresati nu doar adulti ci si copii. Cu ceva timp in urma mai multi copii au fost agresati chiar de catre primarul Mircea Vlasa. Exista chiar si secvente filmate in care acest Mircea Vlasa ameninta cu bataia chiar pe cel care il filmeaza. 


Oare nu se poate sesiza nimeni in cazul acestor amenintari pe care le face un primar in plina zi in fata mai multor persoana fara nici o jena ? Am ajuns oare sa fim o societate in care practicile mafiote si amenintarile se fac in public si uneori la televiziune in direct daca se poate ? 

De ce acest individ nu se afla in spatele gratiilor daca justitia "independenta" functioneaza ? De ce vointa oamenilor din Pungesti care au dorit organizarea unui referendum de destituire a acestui Mircea Vlasa din functia de primar nu a fost respectata de catre prefectul de Vaslui , nimeni altul decat reprezentantul Guvernului Romaniei ?

Cu alte cuvinte Guvernul Romaniei , adica Ponta , este in cardasie cu acest infractor anchetat pentru concesionarea ilegala a terenului catre Chevron ! Este in cardasie cu tot acest fenomen si nebunie a gazelor de sist prin care se trece peste vointa oamenilor din Pungesti , se atenteaza la sanatatea si la siguranta lor , sunt abuzati si agresati batranii si copiii din Pungesti. 

Daca nu copiii si oamenii din Pungesti au dreptul sa-si hotarasca soarta si pe unde sa umble si pe unde nu in satul in care s-au nascut si au trait pana acum atunci cine domnule Ponta ? Cine are dreptul sa hotarasca asupra sortii lor , asupra vietii lor ? 

In contextul in care s-a dat un ordin prin care tineretul Romaniei este recrutat cu forta sub arme oare pentru ce vor lupta acei tineri ? Vor lupta cumva sa apere "fundul" celor de la Chevron care le otravesc apa si pentru care sunt batuti si agresati copiii si batranii Romaniei ?

La un moment dat acel copil batut acum cu binecuvantarea guvernului roman poate va fi recrutat sub arme si el in caz doamne fereste de un razboi . Pentru el cine va fi dusmanul ? Rusul sau americanul ?

Surse :
http://www.presalibera.net/ultima-ora-noi-incidente-la-pungesti/

http://www.presalibera.net/mircia-vlasa-primarul-din-pungesti-2/

1 comentarii:

  1. Iata cat de departe este realitatea adevarata fata de cea indusa de catre TELEVIZIUNILE RECUNOSCUTE.Credeam ca REALITATEA SI DIGI 24 SANT MAI APROPIATE DE EVENIMENTE----ACUM VAD CA DE FAPT TOATA MASS-MEDIA CANTA NUMAI DUPA PARTITURA C.N.A.-ului cu mici inflexiuni. RUSINE TRADATORI DE TARA-si prin faptul ca MANIPULATI ESTE PRIMUL SI CEL MAI STRIGATOR PACAT,ACELA DE A TINE POPORUL IN ADORMIRE. RUSINE SA VA FIE.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii