joi, 22 mai 2014


De ceva timp unii romani prefera sa fie "destepti" si "satuli" pentru o zi si prosti si flamanzi pentru patru ani ! Nu va mai vindeti frati romani pentru brichete , pentru pixuri sau pentru alte fleacuri si nimicuri !

Oare chiar atat de mult s-a asezat ceata acestor vremuri peste mintile romanilor de nu mai vad , nu mai aud decat indrumati si manipulati de catre o ceata de nebuni si de misei ? Nu va mai vindeti speranta pentru o viata mai buna in schimbul porcariilor impartite de partidele politice ! Asa s-ar cerne bine sita si s-ar indeparta tot felul de analfabeti , deputati "auto" sau alti delicventi cu patru clase ajunsi pe usa din dos in politica !

Intr-o tara ca Romania ar trebui ca votul sa fie obligatoriu ! Astfel politicienii si partidele politice nu vor mai putea cumpara alegatorii cu diferite "mite electorale" pentru simplu motiv ca nu-si vor mai permite si atunci vor trebuie sa vina cu niste programe electorale serioase , gandite bine si care sa fie realiste.

Alegatorii din Romania au primit de-a lungul timpului doar promisiuni care nu s-au indeplinit niciodata si au fost mintiti de 25 de ani.Boicotul votului nu este o solutie ! In locul vostru vor vota cei care se vand pe brichete si pe pixuri ! Chiar vreti sa va hotarasca soarta cei care vand pe asa ceva ?

Mergeti la vot si votati cu cine vreti voi dar votati ! Altfel vor vota pentru voi pixurile si brichetele , pungile cu malai sau cu faina , litrul de ulei sau de alcool !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii