miercuri, 14 mai 2014Atrasi de mirajul oportunitatilor pe care le deschide statutul celor cu pasaport romanesc au inceput sa ceara cetatenia romana si sa o obtina pana si cei care nu cred cu adevarat ca Republica Moldova ar trebui sa se uneasca cu Romania.

Astfel , cei pe care basarabenii unionisti ii numesc mancurti, au cerut si obtinut cetatenia romana pentru a putea lucra in strainatate sau pur si simplu pentru a putea calatori liber fara prea multe batai de cap.

Aceste nu este neaparat un lucru rau. Blocul sovietic din Germania de Est s-a prabusit tocmai din cauza vitrinei reprezentata de Germania de Vest pentru germanii estici.Faptul ca vedeau ca dincolo de zid se putea trai si altfel a reprezentat pentru germanii din este un motiv in plus pentru a incerca sa treaca dincolo de zid.

La fel se va intampla si cu acesti mancurti care s-au vopsit romani doar pentru a obtine pasaportul romanesc. E util sa vada cu ochii lor ce este si cum este dincolo de "zid". Marile schimbari si marile revolutii ale omenirii au avut loc cand ideile , inventiile si ideologiile au fost lasate sa "umble" libere.

Acesti mancurti poate nu vor simti niciodata romaneste si nu se vor considera niciodata romani dar macar vor vedea ca viata poate fi si altfel , ca exista si alt adevar in afara de  acela cu care ei au fost indoctrinati.


Nu-i condamnam pentru ca au vrut o viata mai buna dar sunt de condamnat pentru ipocrizie. Sa stai cu degetele in borcanul cu miere romanesc si spui apoi ca romanii sunt ocupanti si alte ineptii cu care te-au indoctrinat moscalii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii