sâmbătă, 10 mai 2014


Candva , Iurie Rosca ti s-ar fi parut cel mai inversunat unionist din Republica Moldova. Se bucura de un oarecare respect si parerea sa conta , fiind considerat un lider de opinie si un lider politic. Cand s-a mancurtizat acest Iurie Rosca ? Nimeni nu o poate spune clar , dar e sigur mancurtizat.

Ca i s-au spalat creierii , ca o fi fost inlocuit cu vreun omulet verde , sigur nu se stie dar e cert ca omul a suferit o schimbare , o mutatie sau poate are leziuni pe creier.Daca a fost tot timpul un pion al FSB ( fostul KGB) asta ar insemna ca a fost aruncat in valtoarea razboiului informational , politic si economic si reprezinta o piatra de moara legata de fundul Republicii Moldova.

Din punct de vedere social si politic este doar un cadavru care spre surprinderea multora se misca si vorbeste , dar pare doar copia unui zombie dintr-un film cu buget redus , un zombie controlat de la distanta si chiar daca nu i se vad atele sau sarmele care-l controleaza e foarte posibil ca mersul sau ciudat de parca ar avea un bat in fund sa fie din aceasta cauza.

Alt specimen care atarna ca o piatra de moara de fundul Republicii Moldova este Igor Dodon. Acest individ controversat este liderul partidului comunistilor din Republica Moldova. Sunt foarte multe controverse legate de numele sau incepand cu diferite acte de coruptie legate de bani publici cat si de anturajul sau si interesele dubioase ale formatiunii politice pe care o reprezinta.

In afara de imbecilitatea teoriei "moldoveniste" de numele acestui Dodon se leaga si implicari in scandalurile de la asa zisele refendumuri si tensiuni din regiunile autonome ale Gagauziei si din regiunea separatista a Transnistriei.
Alte controverse sunt legate de afacerile cu iz de ilegalitate din care s-a imbogatit Dodon , inclusiv speculatii bursiere si afaceri de contrabanda facilitate cu sprijin politic pe culoarul inspre Ucraina.

Cum poti sa fii si comunist dar si cu afaceri capitaliste ? Ne-o demonstreaza cel mai bine acest Dodon ! Este un paradox al societatii si al vremurilor pe care le traieste acum Republica Moldova , care speram sa nu urmeze politica Ucrainei , cu un picior intr-o barca , cu celalalt in alta barca si cu fundul in apa !

Surse:
http://chisinaupost.com/politica/item/1016-video-iurie-rosca-agent-fsb-al-moscovei-sau-opriti-l-pe-iuda

http://basarabia91.blogspot.ro/2009/09/au-disparut-dosarele-lui-dodon.html



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii