joi, 15 mai 2014


Biroul Procurorului Sef al Ungariei a anuntat ca a cerut presedintelui Parlamentului European (PE) sa ridice imunitatea parlamentara a eurodeputatului Jobbik Bela Kovacs, care este suspectat de spionaj al institutiilor europene in favoarea Rusiei , conform unor dezvaluiri si informatii detinute de cei de la cotidianul Magyar Nemzet.

Iata deci cat de periculosi se dovedesc a fi extremistii care sunt gata sa foloseasca metode "neconventionale" pentru a ajunge la putere si a-si indeplini scopurile. Jobbik este formatiunea politica asupra careia mai multe servicii de informatii suspectau ca ar fi fost finantata de catre Rusia via Iran si Turcia.

In aceste circumstante devine din ce in ce mai clar ca Ungaria in formula politica actuala existenta in aceasta tara seamana a cal troian pentru Uniunea Europeana. Daca pana acum Ungaria ar fi fost suspectata doar ca are "iubire platonica" cu Rusia , acum devine clar ca doreste mai degraba statutul de aliat al acesteia.

Romania deja trebuie sa fie mult mai atenta , nu doar la conflictul din vecinatatea apropiata din Ucraina ci si la eventualele conspiratii pe care le clocesc etremistii maghiari.

Nu este exclus ca acest eurodeputat sa fi fost deconspirat intentionat de catre rusi pentru ca scopul Rusiei este marirea neincrederii intre tarile membre ale Uniunii Europene si astfel sa se ajunga la dezmembrarea Uniunii care este pentru Rusia ca un spin in coaste.

Bela Kovacs a fost declarat indezirabil pe teritoriul Romaniei din cauza declaratiilor sale extremiste.

Sursa:
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Eurodeputatul+Jobbik+Bela+Kovacs+suspectat+de+spionaj+in+favoare



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii