miercuri, 21 mai 2014

Nina Stanski cu "colegii" din Abhazia , 
colaborare intre Transnistria si Abhazia

Inca din vremea Imperiului tarist al Rusiei s-a practicat o politica agresiva de relocare a mari grupuri de populatii , cu multiple scopuri. Transferurile de populatie au continuat secole la rand , indiferent de forma de guvernamant a Rusiei.

Astfel s-au exterminat popoare , au disparut traditii , diferite culturi , limbi , culturi religioase si la apogeul Uniunii Sovietice aceasta s-a transformat intr-un imens lagar al popoarelor , un gulag mondial , un genocid al nationalitatilor si religiilor , un factor catalizator al mancurtizarii popoarelor.

Dupa destramarea Uniunii Sovietice din cauza acestor mari transferuri de populatii sau de grupuri mancurtizate au inceput sa apara enclave carora Rusia le-a sustinut si incurajat tendintele separatiste si secesioniste .

Astfel au aparut pe hartile lumii gandacii de Colorado ai Rusiei : tari inventate carora li s-a dat in graba cate un steag cu dungi colorate care ar fi putut foarte bine sa fie in culorile dungilor specifice gandacului de Colorado.

Ca urmare au aparut Transnistria , Abhazia , Osetia iar mai nou sunt pe cale sa se desprinda alti gandaci de Colorado din Ucraina si din alte tari fost sovietice de care poate inca nu stim noi inca.

In Transnistria vice-primministrul rus Rogozin a fost primit pe un santier unde i-a fost inmanata o casca de protectie pentru constructori chiar langa o betoniera vopsita in dungi negre si portocalii , curat gandac de Colorado.

Cat timp Rusia va continua aceasta politica de a distruge popoare , de a distruge nationalitati si culturi distincte, de a mancurtiza si de a exporta terorismul ca politica externa de stat isi va face numai "prieteni" pe tot globul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii