duminică, 25 mai 2014


Nu stiu ce a fost in mintea lui Adrian Zglobiu cand a facut acest gest reprobabil dar poate ca asta e singurul mod in care oamenii isi pot descarca scarba si greata pe care o au la adresa politicienilor din Romania. Nu sunt sigur ca daca in locul lui Basescu s-ar fi aflat Ponta nu ar fi fost aceeasi scena.

Poate ca aceasta flegma a fost adresata intregii clase politice din Romnia. Poate ca Zglobiu nu a avut cuvintele potrivite si nu s-a putut "exprima" decat prin aceasta manifestare. Poate asa a vrut el sa zica politicienilor romani ca "Nu vrem gaze de sist" , ca nu vrem cianura , ca nu vrem sa ni se mai taie padurile, ca nu vrem sa ni se mai distruga sistemele de invatamant si de sanatate , ca nu vrem multe dintre hotille si actiunile mafiote intreprinse impotriva poporului roman.
Poate asa a vrut el sa spuna ca nu mai vrem saracie, ca nu mai vrem somaj , ca nu mai vrem "privatizari" frauduloase, ca nu mai vrem demagogie, ca nu mai vrem taieri de salarii si pensii , ca nu mai vrem analfabeti in politica !
Poate asa a vrut sa spuna ca romanii s-au saturat de actuala clasa politica mafiota si corupta si ca e timpul sa fie inlocuiti. Poate ca a vrut sa spuna ca nici cu scuipatul intregii trai nu se mai spala si nu se mai curata mizeria din politica romaneasca.
Poate a vrut sa spuna ca presedintele si politicienii se afla in slujba oamenilor si nu oamenii in slujba politicienilor asa cum au inteles ei. Singurul regret al multora dintre noi este ca nu "s-au bucurat" toti politicienii romani care s-au tot rotit intr-o forma sau alta la conducerea tarii de acelasi tratament ca si Basescu in Portul Constanta.
Poate ca Adrian Zglobiu deja a votat cu o zi inainte sa inceapa alegerile. Poate ca el a decis sa puna "stampila" pe clasa politica intr-un mod cu totul si cu totul original.

Cand clasa politica nu mai serveste intereselor celor care i-au ales si le-au dat responsabilitatea de a conduce destinele tarii atunci trebuie indepartata la nevoie si cu pari si cu pietre. Un scuipat nu a facut decat sa mai spele poate din mizeria politicii romanesti , pana la urma Adrian Zglobiu poate spune ca nu l-a scuipat nici in fata nici in plex pe presedinte , o fi fost nenorocitul de pixel albastru !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii