sâmbătă, 24 mai 2014

sursa imagini : blog.alinamanole.ro

Hai sa ne casatorim pentru o noapte ...( e propozitia care o asteapta de la o femeie frumoasa de multe ori fiecare barbat de pe aceasta lume, dar socul vine abia cand se continua fraza ) ... si dimineata sa facem partaj

Sunt versurile unei piese ale artistei Alina Manole , care se recomanda ca fiind femeie ,artist si ... pacatoasa. Este de asemenea posesoarea unui blog denumit jurnal de calatorie muzicala , a unei firme in criza si a unui motan. Tot ceea ce poti sa spui la prima vedere si la prima auditie a Alinei Manole este ca e diferita , ca este "altfel" fata de ce ai vazut si ai ascultat pana acum.In primul rand se vede si se simte pasiune in ceea ce face , se vede ca "traieste" pe scena si asta incanta atat vizual cat si spiritual.

De 30 de ani te astept , de 30 de zile ploua cu roua si zilele trec , luptandu-ma zilnic cu gandurile negre ale noptilor, intr-un amestec dintre dragoste si ura , intr-un razboi al rabdarii. Nu te-am mai vazut de mult asa , nu te-am mai simtit de mult asa .... hai sa facem pace printr-o casatorie de-o noapte...Pe data de 2 iunie Alina Manole isi lanseaza noul sau album iar concertul de lansare va avea loc pe 2 si 3 iunie la ora 19:30 la Teatrul Excelsior din Bucuresti.

Surse :


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii