sâmbătă, 24 mai 2014


Cei de la Google au creat un Doodle special pentru Alegerile Europarlamentare 2014 astfel ca romanii vor fi intampinati la deschiderea paginii google.ro de un indem neoficial de a se prezenta la vot pe 25 mai pentru a-si alege reprezentantii pentru Parlamentul European.

Indiferent de ce optiuni ar avea romanii nu ar trebui sa aleaga candidati anti-romani sau anti-constitutie. Poate unii dintre romani trateaza subiectul cu dezinteres dar n-ar trebui sa o faca pentru ca Parlamentul European devine deja un organism din ce in ce mai important si cu impact asupra intregii Uniuni Europene.

De votul de duminica conteaza daca se vor vota sau legi la nivel european impotriva gazelor de sist , impotriva manifestarilor extremiste sau iredentiste , impotriva tendintelor separatiste sau alte decizii la fel de importante si cu impact relativ important.

Personal noi ne-am decis sa votam mai mult impotriva politicienilor "de meserie" , sa-i sanctionam pe cianuristi si pe cei care fac lobby gazelor de sist. Celor care fac lobby pentru moarte le dorim si noi macar moartea politica si sa ramana doar o amintire trista in mediul politic romanesc.

Nu stati acasa chiar daca va e greata de politica si de politicieni , chiar daca va e lehamite de promisiuni si de demagogia politica ! Sanctionati aceasta clasa politica votandu-i pe cei fara de sanse sau in cel mai rau caz anuland votul dumneavoastra dar este imperativ sa va prezentati.

Altfel iarasi se vor mobiliza si vor vota mortii pentru dumneavoastra , atat mortii morti cat si mortii vii. Va lasati destinele conduse de "vointa" unor zombie ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii