sâmbătă, 24 mai 2014


De ceva vreme Tonta a copiat obiceiurile lui Basescu de a se duce numai la televiziuni prietene si sa raspunda doar la intrebari comode . Nu degeaba are renumele de prim-sinistrul copy paste. S-a obisnuit numai sa i se cante in struna si face pe mironosita cand i se raspunde si "atfel".

Astazi si-a adus aminte de tineretea in care a vagabondat prin gara din Paris fiind intampinat in Gara de Nord de 30-40 de tineri care l-au asteptat la iesirea de pe peron si l-au huiduit copios dupa ce acesta se intorcea cu trenul de la Craiova.


Acesta nu este primul incident cand Ponta este huiduit la scena deschisa dar el vrea sa lase aparenta unui "tovaras" iubit de catre popor. Probabil scoala de partid a tovarasului Ilici este responsabila cu aceasta atitudine. La Vaslui Ponta de asemenea a fost huiduit cu "pasiune" de catre romani.

De fapt daca urmam toate deplasarile din ultimul timp ale lui Tonta vedem ca este un adevarat fiu iubit al poporului. Peste tot pe unde se duce lumea aplauda voioasa ca si cum ar vedea muste verzi de rahat.


Peste tot prin tara Tonta este primit cu bratele deschise , bine antrenate si cu vatraiele pregatite dupa usa. Il iubesc romanii ceva de speriat , ca pe o lenjerie compromisa de care nu stiu cum sa scape mai repede.


Si exemplele pot continua pentru ca sunt foarte multe la numar :


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii