vineri, 16 mai 2014


Igor Dodon a invatat istorie intr-o vizuina de marmote . Altfel nu pot intelege cum poate sa afirme ca "... Moldova are o istorie mult mai bogata decat istoria romanilor , o istorie care incepe mult mai tarziu , cu cateva veacuri ".

Polticienii intotdeauna au mintit ca sa-si atinga scopurile , ca sa castige capital electoral dar ce spune pseudo-istoricul Dodon intrece orice limita imaginabila a penibilului. 

Numai daca a locuit si invatat istorie intr-o vizuina de marmote putea debita asa ceva. Dodon asta are macar vreo idee ca Moldova este si dincolo de Prut ? Tot Moldova este si la Iasi , Vaslui , Suceava etc Atunci inseamna ca moldovenii din aceste orase enumerate mai sus invata istoria altui popor !

Teoria asta a moldovenismului e la fel de imbecila ca si Dodon insusi. El crede ca daca isi repeta intr-una ca un papagal matrafoxat Moldova , moldoveni , moldovenesc va ajunge macar el sa creada aceasta ineptie daca pe altii mai slab de inger nu-i poate convinge.

Daca repeti de prea multe ori aceeasi minciuna sau aceeasi prostie poate vei ajunge sa o si crezi. Fix pe asta mizeaza si acest Dodon , sa fie cat mai multi naivi care sa-i creada balivernele sale.

Dodon ia incearca si urmatoarele notiuni : Mancurtia, mancurti , "mancurtesc" ! Parca sunt mai aproape de ce vrei tu sa articulezi !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii