duminică, 25 mai 2014


Romanii din Republica Moldova au stat la coada la Consulatul Romaniei din Balti pentru a putea vota. Asta ne demonstreaza deja ca sunt cetateni responsabili care vor sa-si exprime apartenenta la neamul si destinul romanesc.

Este de felicitat atitudinea romanilor basarabeni pentru ca multi dintre ei s-au luptat efectiv pentru a-si redobandi cetatenia romana si implicit de a avea dreptul democratic de a vota. Ei au inteles ca alegerile europarlamentare sunt deosebit de importante , multe dintre deciziile luate in Parlamentul European avand consecinte inclusiv pentru Republica Moldova.

Suntem mandri de ei si de cum au inteles ei sa onoreze cu responsabilitate sarcina si indatorirea de a se prezenta la vot. Nu conteaza cu cine vor  vota , e foarte important ca s-au prezentat la vot, dar personal a-mi vrea sa fi votat cu cei care au semnat pactul pentru Basarabia , cu cei care s-au declarat unionisti.

Ne bucura cel mai mult ca basarabenii au inteles ca parerea lor conteaza , ca votul lor poate aduce schimbari. Odata cu legea care usureaza obtinerea cetateniei romane speram sa li se alature din ce in ce mai multi in viitorul apropiat.

Sangele apa nu se face si asta incepe sa vada din ce in ce mai mult. Glasul Moldovei este un glas romanesc. Limba Moldovei este limba romanaeasca.

Basarabia e Romania ! Basarabia este pamant romanesc ! Acum se vede asta mai mult ca niciodata.

Surse:
http://www.moldova.org/in-acest-sens-opt-sectii-de-votare-au-fost-deschise-de-ministerul-de-externe-al-romaniei-in-chisinau-balti-cahul-si-ungheni/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii