marți, 13 mai 2014Procurorii DNA au cerut avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea preventiva a "Puiului capitalist cu fata umana", cunoscut si sub numele de Florin Popescu , sub acuzatia de folosirea infulentei sau a autoritatii cu scopul de a obtine bani , bunuri sau alte foloase necuvenite.

Astazi ar fi trebuit sa aflam daca ramane sau nu Puiul fara imunitate dar din cauza ca nu s-a indeplinit cvorumul necesar aceasta sedinta de vot s-a suspendat si va fi amanata pentru a doua oara dupa ce nici saptamana trecuta nu s-a indeplinit cvorumul necesar.

Daca acest Florin Popescu va fi si el "iertat" de catre colegii sai din Parlament si ca scapa de urmarirea penala se va intregi astfel tabloul de coabitare si de buna vecinatate intre toti hotii si coruptii din politica romaneasca. Asta nu va face decat sa scada cat mai mult PMP-ul in sondaje cu toate ca acest FLorin "Puiu" Popescu a demisionat din acest partid.

Vechile obiceiuri nu pier usor. Uitati-va la gestul acestor "porumbei" ! Asemanarile chiar nu sunt intamplatoare ! Sunt vechi reminiscente ale unor vremuri pe care ei nu le-au uitat si din a caror amintiri inca mai traiesc. Probabil ca cine le-a fost consilier de imagine nu s-a putut dezlipi de tiparul si avatarurile omului nou din comunism.

Cum majoritatea politicienilor romani actuali sunt reminiscentele comunismului si ai FSN-ului format din vechii comunisti, ei se desprind greu de "epoca de aur" si cel mult isi pot spune neocomunisti asa cum unii dintre ei , pe care ii ia gura pe dinainte pe la televiziuni recunosc cu nonsalanta.

Trebuie sa ne desprindem complet de vechii si de noii comunisti , de neocomunisti si de resturile odiosului FSN care a distrus Romania in acesti ultimi 25 de ani !

Credeti ca Puiul capitalist cu fata umana va ajunge sa plateasca pentru ce a facut sau vor dormi cu totii in aceeasi poiata indiferent de culoarea penelor, indiferent de closca care i-a adus pe lume ? Deja  miroase a coabitare intre toate orataniile , indiferent de culoarea lor politica  si Parlamentul pare deja un imens cotet ! Daca porcii ar zbura , Parlamentul Romaniei ar deveni aeroport !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii