miercuri, 7 mai 2014


Dupa Laszlo Tokes si Sabin Gherman recomanda maghiarilor sa nu voteze cu UDMR ! Atrasi de ideea utopica de autonomie si de teoria halucinanta a superioritatii ardelenilor fata de toate celelalte "dobitoace" ale planetei ungurii graviteaza in jurul lui Sabin Vierman care spala creierele celor mai "slabi de inger". Pai UDMR nu vrea tot autonomie ? De ce Gherman nu trage la aceeasi caruta cu UDMR ? Poate pentru ca stapanii sai sunt la alta poarta.

Multa lume se intreaba cine este in spatele acestui mascarici care isi permite sa-si bata joc de valorile si simbolurile nationale ale romanilor si ale Romaniei. Insa un lucru bun tot poate iesi si de pe urma acestui mascarici daca maghiarii nu vor vota cu UDMR. Combinat si cu o prezenta masiva a romanilor la vot se poate ajunge cu putin noroc la disparitia UDMR-ului de pe scena politica romaneasca.
Din reactia multor cetateni romani de etnie maghiara se pare ca exista un trend negativ al reactiilor la adresa UDMR-ului si multi maghiari nu se mai identifica cu "interesele" acestei formatiuni.

Romanii ar trebui sa inteleaga ca daca se prezinta masiv la vot avem sanse mari sa scapam de UDMR. Daca urmarim ultimele analize ale economiei pe fiecare judet vedem ca cel mai sarac judet al Romaniei este Covasna iar Harghita de asemenea nu este prea departe in top.
Astfel ca multi dintre maghiarii din Romania nu vor mai vota cu UDMR , dezamagiti fiind de realizarile baronilor din HarCov care s-au dovedit la fel de corupti ca si ceilalti politicieni din Romania. In unele zone din HarCov s-a ajuns la un feudalism provincial si la foarte multa coruptie institutionalizata.

Surse:
http://old.econtext.ro/economie/macro/cat-valoreaza-romania-cati-bani-fac-judetele-patriei-bucuresti-cluj-mures-bacau-olt-neamt-dolj-iasi-arad-si-toate-celelalte.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii