vineri, 30 mai 2014


Stim cu totii ca daca ne deschidem o afacere din pacate trebuie sa ne protejam si impotriva furturilor. Incepand de la o mica florarie sau un magazin micut de cartier pana la afaceri de anvergura, spravegherea video atat a propriilor angajati cat si impotriva furturilor  a ajutat la monitorizarea si sporirea profitabilitatii afacerii.

Sunt multi oameni care economisesc uneori aproape o viata intreaga pentru a se putea bucura de propria afacere la care au visat si de aceea siguranta afacerii lor este pentru ei o prioritate. Tehnologia a evoluat mult in ultimul timp si preturile au scazut asa ca acum este convenabil din punct de vedere financiar sa te echipezi cu camere de supraveghere.

Cu camera HD ioteoCam , care are inclusiv echipament cu vedere nocturna si o aplicatie de detectare a miscarii cu notificare direct pe Smartphone , puteti controla zi si noapte activitatea afacerii dumneavostra.

Puteti fi omniprezenti fiindca ioteoCam are printre avantejele  sale si faptul ca puteti fi in mai multe locuri in acelasi timp . Daca din cauza afacerii dumneavoastra trebuie sa calatoriti des sau aveti mai multe puncte de lucru , amplasati mai multe camere ioteoCam iar apoi luandu-va cu voi Iphone-ul , smartphone-ul Android , tableta sau laptop-ul puteti sa stati cu ochii pe magazinele sau pe munca depusa de angajati. Cu optiunea "PARTAJARE" le puteti permite accesul partenerilor sau colaboratorilor dumneavoastra la camerele de supraveghere.

Daca montati o asemenea camera sigur mai taiati din pofta potentialilor hoti si ii ajutati in acelasi timp si pe angajatii dumneavoastra sa fie mai relaxati si mai concentrati pe alte sarcini de serviciu.

Camera este usor de instalat totul fiind simplu si intuitiv. Are posibilitatea de a se conecta printr-un modem la internet prin cablu sau prin Wi-Fi. Configurarea si instalarea sa nu dureaza mai mult de cinci minute.

Puteti opta si pentru un abonament optional la serviciul ioteoCloud si beneficiati de urmatoarele servicii :

- inregistrare continua 24 de ore din 24 pe serverele securizate ioteoCloud

- stocarea inregistrarilor din ultimele 30 de zile

- notificare cu link direct catre evenimentul inregistrat in cazul detectarii unei miscari



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii