sâmbătă, 15 februarie 2014


La momentul cand romanii se saturasera in 2012 de nu stiu cate "guverne" Boc unele mai incompetente decat altele se strigau diferite sloganuri in strada :
" BOC si cu gasca lui, sa se duca DRACULUI !
 ALA MIC cu ALA CHIOR, SI-AU BATUT JOC DE POPOR !"

In 1985 Emil Boc dupa cum se vede si in poza de mai sus era militar in termen la Unitatea Militara UM 0412 de la Fetesti , Ialomita, unitate destinată instruirii militarilor in termen din trupele de Securitate!

Curios este faptul ca Bocuţ  asa cum il  alintau colegii era "criminal" la trageri , atat de criminal incat nu nimerea tinta aproape niciodata chiar daca ar fi avut in fata pana si fundul unui elefant.Nici macar tuburile de la cartuse nu le mai gasea pentru ca nu le vedea.

In acest moment Unitatea Militară 0412, din Feteşti, Ialomiţa, unde Emil Boc a făcut armata, aparţine  de Jandarmeria Română.Pana in anul 1989 unitatea era pentru trupele Securitatii si pentru a putea fi repartziat la o asemenea structura trebuia sa ai un dosar impecabil sau un "sfant" care sa vehgeze pentru tine.

Romanii ar trebui sa fie mai atenti cu istoria fiecarui individ care intra in politica si sa afle mai intai cine a fost pana atunci cel care ne cerseste mai intai voturile apoi isi bate joc de increderea aratata de oameni in asemenea specimene. Daca s-ar fi stiut mai devreme de acest lucru poate romanii ar fi fost scutiti din start de o asemenea "poama" drept prim ministru al Romaniei .




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii