duminică, 23 februarie 2014


Dupa ce Sorin Iliesiu s-a laudat cu cate titluri academice , diplome si realizari care mai de care mai rasunatoare , “cum laude” , cu multe laude ... de sine , partidul national liberal si Crin Antonescu s-au limitat scurt la a-i inchide usa in nas si a aduce rapid un inlocuitor.

Dupa un briefing in care inlocuitorul lui Iliesiu  a fost intrebat daca se va supara cand va fi numit de presedintele PNL nătărău, respectiv neghiob, nătâng, gogoman sau dobitoc acesta  a  raspuns intr-o engleza aproximativa:

“ – Eu sunt obisnuit sa mi se spuna si mai rau si oricum nu sunteti prea departe de adevar asa ca nu am de ce sa ma supar .”



Acesta il va inlocui pe Iliesiu si va incepe urmarirea urmelor de animale politice tradatoare si traseiste care vor sa se infiltreze pe furis in PNL trimise de Basescu sau de Ponta sau de ala micu’  al lui Voiculescu. Cei depistati vor fi indepartati si fortati sa plece in bejanie asa cum a fost si cazul de curand al lui Iliesiu.

Dupa auzul acestei stiri  Iliesiu a depus o plangere la CNCD pentru discriminare. I s-a raspuns sec de catre cei de la CNCD ca el nu poate face plangere pentru discriminare pentru ca face parte din categoria cetatenilor majoritari chiar daca dovedeste ca este discrimnat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii