joi, 20 februarie 2014


 De la o zi la alta pe retelele de socializare vad din ce in ce mai multa lume nemultumita de ce se intmpla in tara  si asta pe buna dreptate. Dar trebuie ca lumea sa fie constienta ca retelele de socializare populare sunt monitorizate si ei , aceia de care noi vrem sa scapam si sa-i vedem pe fiecare in cate o ţeapă potrivită pe masura rangului lor si pe masura furaciunilor si praduielilor pe care le-au facut.

De fiecare data cand statul roman de tip mafiot  s-a confruntat cu proteste a apelat la diversiuni si la “agenti” infiltrati pentru a putea avea motiv de represalii. Astfel in 1990 in timpul mineriadelor au fost infiltrati agenti deghizati in mineri care au provocat atunci peste 700 de raniti si 6 morti din care 4 prin impuscare. Atunci Ilicika , bunicuta “matrioshka” cominternista a pus totul in carca minerilor pe care de altfel chiar  el i-a chemat la Bucuresti.

In timpul protestelor din 2012 celalalt comunist bisnitar contrabandist a folosit o diversiune prin care s-a motivat folosirea fortei excesive impotriva protestatarilor pasnici dandu-se vina pe galeriile de fotbal agresive. Si aceasta “manifestare” s-a lasat cu oameni raniti si chiar unii schiloditi pe viata ( vezi tanarul cu piciorul rupt de lansarea unei grenade lacrimogene de la mica distanta).

In timpul anivesarii zilei de 24 Ianuarie de la Iasi , celebrandu-se Unirea Principatelor , sau Unirea Mica asa cum mai este numit evenimentul un grup de protestatari cu diferite nemultumiri ( Rosia Montana, Pungesti , Uniti Salvam ,etc) au strigat :

 ” Jos Basescu , Ponta si Antonescu !”

Semn ca lumea s-a desteptat si vede ca indiferent de culoarea politica cei care sunt dornici sa conduca aceasta tara sunt toti o apa si un pamant.

Insa si aici au infiltrat  agenti intre protestatari care sa agite si mai mult spiritele si sa provoace ca sa aiba motiv sa efectueze arestari.



Deci Atentie ! Printre noi au fost si inca sunt infiltrati tradatori si “agenti” dubli pe care culmea ii platim chiar noi din banii publici !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii