miercuri, 26 februarie 2014


Romania a fost vanduta deja ! Romania a fost cedata metru cu metru pentru a se plati compensatiile pentru daune de razboi . Artizanii acestei tradari ii cunoasteti : Bunicuta , Tapul si Birjarul. Ii puteti vedea in reprezentarea grafica de mai sus atat pe ei cat si "victimele" lor.


Cum care razboi ? Da’ voi pe ce lume traiti ? Imediat dupa ’89 Romania a fost parte beligeranta intr-un razboi economic fara mila ! Si a pierdut fara drept de apel.Fabricile si uzinele construite cu sudoarea si cu sangele bunicilor si parintilor nostri zac ca adevarate victime ale unui masacru si unui genocid economic nemaintalnit.

Masacrul a fost imens.Nici macar un razboi adevarat cu arme , tancuri , aviatie nu putea declansa aceasta apocalipsa economica supra Romaniei cum au declansat-o cei care au condus timp de 24 de ani aceasta tara !

S-a dus o lupta crancena pentru ca noi sa nu mai avem fabrici , uzine , mijloace de productie de nici un fel ; sa fim transformati intr-un staul de vite , de animale docile care sa asculte poruncile “stapanilor” de peste mari si tari.

Prin distrugerea industriei si implicit a locurilor de munca s-a dorit saracirea , depopularea si inrobirea populatiei Romaniei deopotriva. Comertul si orice initiativa de a deschide si de administra o afacere sunt descurajate in Romania prin coruptie , birocratie , taxe si impozite nenumarate si multe alte mijloace de descurajare a initiativelor de dezvoltare economica.

Romania si romanii au pierdut acest razboi dar acum se duce un alt razboi : ne-au luat tot , ne-au luat fabricile si uzinele , ne-au luat locurile de munca , ne-au distrus sistemele de invatamant si de sanatate , ne-au distrus padurile  si acum vor sa ne distruga si pamanturile si apele.

Dar ce vor “EI” sa distruga cel mai mult sunt sufletele noastre ! Sa ne dezradacineze , sa ne dezbine , sa ne preverteasca tot ce avem mai sfant si mai frumos la neamul romanesc !


Romani deschideti larg ochii si desfundati-va urechile : se duce inca o lupta impotriva a tot ce este romanesc si insasi cei care ne conduc incurajeaza si sprijina ANTIROMANISMUL OFICIAL. O spun patrioti din armata romana , o spun patrioti din serviciile secrete !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii