luni, 17 februarie 2014


Mostenirea Clandestina este un reportaj realizat de Monica Ghiurco  care dupa unele surse din televiziune ar fi avut de suferit de pe urma acestor dezvaluiri ale vremurilor de trista amintire din perioada comunista si nu numai , dezvaluri despre dusmanii si tradatorii Romaniei , unii dintre ei fiind chiar dintre randurile alogenilor cu functii si pozitii inalte infiltrati in timp prin guverne sau diferite formatiuni politice.

Ceea ce se stia deja din mai multe surse : Stelian Tanase a intrerupt transmisia TVRi pentru a cenzura episodul din Mostenirea Clandestina cu specialistul american Larry Watts vorbind despre agentul sovietic Ion Mihai Pacepa si colonelul Ryszard Kuklinski  a fost confirmat si de catre  Beatrice Comănescu :

„Stelian Tănase m-a sunat și-a mi-a cerut să opresc emisia TVR Moldova.  Este fără precedent. Niciun director general sau președinte al TVR, nu a întrerupt emisia. Întreruperea s-a făcut fără argumente, pe un ton, să zicem intempestiv. Nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat. Grilele TVR sunt realizate de către canale, aprobate de directorul de programe. Înainte era un consiliu de programe care nu mai există, care aproba aceste grile. Această grilă cadru a fost aprobată în urmă cu aproximativ două luni”

”Nu aș fi vrut ca la final de carieră să am asemenea întâmplare. Ceea ce mă face să am întrebări vis a vis de utilitatea serviciului public în condițiile în care emisia se întrerupe arbitrar și fără argumente. Ceea ce se întâmplă este revoltător. Stelian Tănase m-a acuzat că fac propagandă comunistă prin difuzarea documentarului Moștenirea Clandestină”, a mai declarat Beatrice Comănescu.





Surse :
http://deschide.md/confirmat-tvr-moldova-cenzurat-de-la-bucuresti/
http://roncea.ro/2014/02/08/fara-precedent-stelian-tanase-a-intrerupt-transmisia-tvri-pentru-a-cenzura-episodul-din-mostenirea-clandestina-cu-specialistul-american-larry-watts-vorbind-despre-agentul-sovietic-ion-mihai-pacepa-si/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii