duminică, 23 februarie 2014


Partidul Conservator Nu intelegi ca nu exista - partid de televiziune ... e ca un caine de buzunar , daca nu esti atent il pierzi ca pe maruntisul din buzunar.

Ce s-a intamplat cu vremurile cand partidele istorice romanesti cu traditie chiar scriau la propriu istoria , Romania avea oameni respectati de intreaga Europa si chiar dincolo de granitele ei ? Ce e aceasta situatie de acum cu saltimbancii astia care misuna ca niste strebeleaguri slobode de colo pana colo fara nici un capatai , fara nici o ideologie clara , fara nici macar un “stapan” clar.


Asta micu’ al lui Voiculescu cu tot cu pseudo-partidul lui nu reprezinta altceva decat un soi de balast pentru o nava de mare tonaj. Cand nu-ti mai trebuie iti permiti sa-l arunci peste bord sau sa-l folosesti pentru a echilibra si a stabiliza din cand in cand nava.


Cand ma refer la a echilibra sau stabiliza ma refer la “jucaria” aluia care il hatuieste pe asta micu. Prin trustul sau poate trage cate o sfoara intr-o parte sau in alta. De cealalta parte sunt masturbatorii de la Base Unu’ Teve care fac acelasi lucru numai ca in directie diametral opusa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii