marți, 25 februarie 2014


De la bun inceput l-am recunoscut drept un prefacut si un tradator pe acest bolsevic khazar komiternist cu un trecut foarte patat si colaborator KGB dovedit.


Nu l-am votat nici o data pe acest criminal si tradator de neam si de tara ! Locul sau este in inchisoare sau in fata plutonului de executie. El este vinovat de calea gresita pe care a apucat-o Romania dupa asa zisa revolutie.


Pentru decembrie ’89 Iliescu este ce a fost Ianukovici in februarie 2014 pentru ucraineni. Un criminal manjit de sange , un tradator care nu ar mai trebuie tolerat printre noi.

Scenariul minerilor adusi la Bucuresti este o “arma” , un scenariu folosit de KGB la scara larga pentru a controla protestele prin diversiune. In 2004 in Ucraina in timpul Revolutiei Portocalii numaratoarea voturilor a fost fraudata ( asa cum a fraudat si Basescu impreuna cu Baconschi , William Branza si STS alegrile din 2009)  si ucrainenii au stiut si au simtit asta si au protestat in aceeasi piata din Kiev in care a curs sange acum in 2014 pana cand a fost decise alegrile nule si repetarea lor.

In timpul protestelor “consilierii” rusi 100% trimisi de la Moscova ai presedintelui ucrainean de atunci Leonid Kuchma l-au sfatuit pe acesta sa aduca la Kiev minerii din bazinul Donetsk si din alte regiuni ca sa-i imprastie pe manifestanti / protestatari. Va suna cunoscut ? E acelasi scenariu pe care bolsevicul Ilichka l-a folosit nu o data ci de doua ori.


Pentru crimele de la revolutia din ’89 , pentru crimele de la mineriade , pentru subminarea economiei si inalta tradare khazarul Ilichka trebuie judecat si pedepsit. Pentru ca a refuzat  unirea cu Basarabia trebuie nu doar judecat , ungurii daca ar fi fost in situatia noastra si ar fi avut asa un tradator ca presedinte l-ar fi omorat in chinuri , l-ar fi schingiuit !

2Parale.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii