luni, 10 februarie 2014

Astazi la o dezbatere organizata de Miscarea Populara la Cluj s-a intamplat si un incident mai putin placut. Un pensionar in varsta de 85 de ani , Victor Maghiar, cunoscut detinut politic si anticomuinist convins a fost saltat pe sus de SPP ca ultimul infractor. Inca dinainte de a intra Traian Basescu in cladire Serviciul de Paza si Protectie l-a monitorizat pe batran si l-a imobilizat imediat ce a inceput sa vocifereze : “Jos Basescu!” , “Ba, banditule, ai venit cu SPP-ul sa faci ordine aici!”.

S-a inselat putin domnul Victor Maghiar ... Basescu nu este bandit ... el este insasi seful banditilor ... un fel de Ali Baba si cei ... nu stiu cate sute de basisti securisti ... un fel de Suleiman Prolificul mioritic cu cadana blonda Elena Udrea.

In tara in care presedintele isi acorda singur case , vile si terenuri , e acuzat cu o duzina de doasare penale si se "zbarleste" in direct la ziaristii care il intreaba de contracte dubioase nu trebuie sa ne mai mire pana unde se poate merge. Cand se va incheia epoca Basescu vom sfinti cu agheasma pe unde a trecut necuratu' si o vom lua de la capat sperand sa nu dam si de ta-su' .


Fandel Mihai

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii