vineri, 21 februarie 2014

Cum alegerile europarlamentare se apropie curand lupta pentru controlul “serviciilor” si “agenturilor” de orice tip se ascute. Mai intai a fost lupta pentru STS dupa cazul tragicului accident de avion din Muntii Apuseni. Apoi vine aceasta dezvaluire televizata a salariatului de la TreiCoceni  si-o fufa blonda.

Daca n-ar fi contat atat de mult la furat voturi aceste servicii de ce s-ar ambala atat marinarul ?  Asta inseamna ca in cazul Baconschi  STS-ul a fost elementul decisiv care i-a stricat scurta bucurie prostanacului ?

Au manipulat  STS-ul si Baconschi alegerile din 2009 ? Au schimbat soarta castigatorului  sarind  de la “ Mihaela , dragostea mea !” la cea care vorbeste singura acasa cu cainele ?

Acum daca Ponta nu a putut sa-i ia jucarica (STS-ul) lui Basarica si-a facut rost de un serviciu al lui : Huawei TV Channels. Acest sistem de televiziune cu circuit inchis va monitoriza non-stop barul si biroul lui Basarica , sediul PDLeprelor si al Miscarii Pampalilor.

Filmele vor fi titrate in limba mongola , limba nativa a lui Pictor Fonta.Sistemul va fi controlat de un sistem informatic care sa filtreze si sa anunte prin semnale acustice si luminoase orice cuvinte obscene la adresa USL si mai cu seama cuvinte sensibile cum ar fi : ”pisicut” , “gaozar” ,”mongoloid”,”somnorici”,”cacarau”,”Iulia Vână” ,”boschetar in gara” , “homosexual”.

De asemenea orice imagine legata de nemultumirile opiniei publice legata de Rosia Montana, Pungesti , gaze de sist vor fi cenzurate pentru a nu strica atmosfera de la sediul Huawei TV Channels.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii