joi, 20 februarie 2014



La Cinematograful Patria va rula pe termen nedefinit filmul “Terminatorii” film a carui premiera acum zece ani s-a desfasurat cu casa inchisa si cu cereri de bilete mult mai mari decat asteptarile organizatorilor si cu mult mai mari decat posibilitatile si facilitatile de care prevede cinematograful .

Ieri intr-o dupa amiaza mohorata  de februarie in sala in care rula filmul Terminatorii abia daca puteai numara 20 persoane. Cativa dintre ei erau fanatici portocalii , vreo doi erau mai aparte cu marul lui Adam ciudat de proeminent dar si cativa batrani rataciti prin nu se stie inca ce motiv.

La un moment dat intru in sala , se stinge lumina si incepe filmul. La intrare pe afisul filmului scria ca acesta pelicula se inscrie in randul filmelor de groaza si este contraindicat copiilor , batranilor si celor cu probleme cardiace.

Incepe filmul si in sala se starneste imediat harmalaia la vederea primei scene in care apareau trei din cei patru eroi din Clanul Buba.La vederea lor o batrana s-a strans gramada in scaun vizibil infricosata , alta a inceput sa tipe  ca din gura de sarpe si sa scrasneasca nervos din proteza :

“- Vezi , asta-i zdreanta aia care mi-a furat pensia , asta si cu limbricul ala slugarnic uciga-i toaca de banditi !”

Alt batran cu voce tremuranda si usor balbait :

“ Baaa. ... Baa... sescu ii dracu’ la curu’ gol ... el e vinovat de taierea pensiilor mai mult decat curva aia. Banii i-a mancat cu curva , n-ai vazut ca erau amandoi ca niste porumbei !”

Atunci batrana ii raspunde :

“Astia aratau ca doi porumbei ? Poate ca doi porumbei pe o balegă uscata ! “

Galceava batranilor se opri brusc cand il auzira pe insasi seful clanului Buba zicand :

“Sa traiti bine !”

Una din batranici lesina pe loc ... se suna la 112 vine salvarea , o iau pe batrana pe o targa din sala de cinematograf s-o duca la salvare timp in care un brancardier le spune celor aflati in sala :

“ – Fir-ar al dracului de babalaci , doar vi s-a spus ca filmul poate provoca asa ceva da’ voi Batman , Batman .... va trebuie senzatii tari ! “


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii