vineri, 21 februarie 2014


Bunicuta mucegaita si alogena Ilicika Marcelina ( pe numele sau adevarat Ion Marcel Ilici Iliescu ) in loc sa se retraga linistita intr-un cotet intunecat , locul potrivit pentru niste tradatori de tara a ales sa se mai faca odata remarcat printr-o opinie imbecila legata de evenimentele din 1990 din Piaţa Universităţii :

„O asemenea răzmeriţă stopează eforturile de comunicare şi dialog. E o ţară mare, cu probleme pe care le-am avut şi încă le mai avem şi noi. Factorul politic e slab, lipsa dialogului politic cu toate componentele socio-politice. Noi am trecut prin asemenea timpuri, dar am trecut peste ele. Viaţă politică era mult mai animată la noi. Erau vreo 300 de partide la începutul anilor '90”

Pentru momentul ’90 din Piata Universitatii Ilici a fost pentru noi exact ce este acum Ianukovici pentru Ucraina : o piedica impotriva dezvoltarii naturale a democratiei in Romania care incerca sa se manifeste timid la inceputul anilor ’90.

Daca Ilicika nu inabusea acea “razmerita” asa cum o numeste el astazi poate nu am mai fi avut structura mafiota la toate nivelele institutiilor statului asa cum s-au format in timp si s-au desvarsit in timpul marinarului bisnitar si contrabandist.

De la mucegaiul bunicutei comuniste si cominterniste s-a pornit pe o directie gresita si acum oricat antibiotic ai baga in Romania mucegaiul a distrus deja o buna parte din ce inca mai era bun in Romania.

Cand va fi judecat Ianukovici si cred ca va fi judecat pentru crime impotriva umanitatii nu ar fi rau sa o trimitem si noi ca bonus pe bunicuta mucegaita pentru ca si ea este vinovata de crime impotriva umanitatii , are mainile murdare de sange romanesc nevinovat !





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii