joi, 13 februarie 2014


Un caine participa activ la niste proteste impotriva masurilor de austeritate. Dupa imagini locatia pare a fi in Grecia . Asta ne demonstreaza ca pana si cainii s-au saturat de masurile de austeritate si de abuzurile incompetentilor corupti celor care conduc .

Deja activistii au anuntat ca vor adopta mai multi caini comunitari si-i vor antrena impotriva jandarmilor de la Pungesti. Cainii vor fi invatati inclusiv alfabetul pentru a recunoaste oriunde insemnele Chevronului. Sunt preferati totusi cainii de talie mare si cu temperament si spirit de protestatar.

Pentru dresaj va fi adus chiar cainele din imagini pentru a fi dat ca model de urmat si formator de opinie. Cainii trebuie sa reprezinta avangarda protestelor.

Se vor acorda diplome de absolvire si premii pentru cei mai buni caini protestatari. Vor pica examenul cainii care in timpul dresajului executa friendly bite sau friendly fire. Cainii trebuie sa distinga fortele prietene de tabara adeversa.
Se vor acorda solde zilnice sub forma conservelor din carne si granule speciale pentru caini. Vor fi recompensati suplimentar cainii care rezista la stres , la program prelungit si sunt capabili sa se discurce in situatii limita cum ar fi gaze lacrimogene , grenade lacrimogene, aruncarea de obiecte contondente sau cocktail molotov-uri.
Avangarda protestarilor formata din caini va porni intotdeauna cu un urlet de lupta provocand astfel spaima jandarmilor si a celorlalte forte de ordine represive . Vor fi premiati cainii care provoaca abandonul vreunui jandarm sau scaparea de dejectii in lenjeria intima a fortelor represive.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii