marți, 25 februarie 2014

Parlamentul European a adoptat astazi directiva propusa de Monica Cucuvei privind confiscarea averilor ilicite. Astfel bunurile obtinute prin ilegalitati vor fi confiscate lasand cu buza umflata miliardarii de carton ai Europei.

Initiativa urmeaza sa fie aprobata formal in Consiliul European si apoi implementata in cele 28 de tari ale UE. In prezent mai putin de 1% din bunrile provenite din ilegalitati ca traficul de droguri , de persoane ,de arme si contrabanda sunt confiscate.



Ne bucura auzul acestei vesti doamna Cucuvei dar averile ilicite ale cucuvelelor  din PDL inclusiv a matale cand incep sa fie confiscate ? Da’ pentru povestea aia a matale cu vila nationalizata si de cum ti-ai batut joc matale si justitia “endependenta” de adevratii proprietari ai vilei se raspunde ?

Lumea a votat in masa USL cu speranta ca vor scapa de Basescu si de camarila  sa care jefuia tara in toate domeniile. La acea vreme USL empatiza si cu dorintele romanilor legate de Rosia Montana si gazele de sist.

Dupa ce au venit la putere cei din USL s-au dat in tabara opusa in problemele legate de Rosia Montana si gazele de sist.  Hotii si banditii din PDL au primit in continuare contracte generoase cu statul , contracte de capusare bineinteles !


Doamna Cucuvei primul strigat de cucuvea legat de aceasta directiva  de confiscare a averilor ilicite trebuie cantat la TreiCoceni sa inteleaga si Flatulenta Sa mesajul !

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Parlamentul+European+a+adoptat+directiva+propusa+de+Monica+Macov

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii