luni, 10 februarie 2014




De ceva vreme pe internet a pornit o alta initiativa de strangere de semnaturi cu scopul de a schimba numele tarii noastre din Romania in Dacia motivand ca noi nu suntem urmasii romanilor ci ai dacilor dupa ultimile dovezi care atesta ca insasi limba latina este de origine traca ( deci si daca) , si nu vrem sa fim urmasii Romei sa fim confundati cu rromii si cu romul .

Pentru a usura strangerea de semnaturi initiatorii acestui proiect au format echipe regionale in marile orase ale tarii. Voluntarii care se ocupa cu strangerea semnaturilor din regiunea Moldovei au primit urmatoarele raspunsuri de la moldoveni :

Costica Machitoru , un electrician de 53 de ani din Iasi :
" - Noi in principiu suntem de acord si semnam pentru dar cu conditia sa nu taie viile si sa interzica consumul de vin ca in timpul lui Burebista ... stramosii nostri ne-au transmis pe cale orala cat de traumatizanta a fost acea masura pentru societate."

Valerica Toparlanu , muncitor la spatii verzi din Vaslui :
" - Am auzit ca dacii astia erau tare conservatori  , nu acceptau manele , dansuri straine ... daca au de gand sa interzica pe langa vin si Dansul Pinguinului eu nu semnez nici in ruptul capului !"


PS : Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare



Articol publicat in ziarul Buna Ziua Iasi : http://fun.bzi.ro/dansul-pinguinului-dac-3667

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii