joi, 13 februarie 2014


Pana la remedierea satisfacatoare a situatiei la nivelul intregii tari propun ca viitorii politicieni sa fie alesi numai din judetele reprezentate prin culoare verde  in harta de mai sus. Nu mai vrem deputati AUTO , primari ALMANAHE , primari PINALTI , politicieni betivi care se integreaza in M.... UE !

Conform unui articol publicat de Hotnews in Romania exista aproximativ 250.000 de cetateni romani analfabeti iar potrivit calculelor Hotnews bazate pe datele recensamantului din 2011 in topul judetelor cu grad ridicat de analfabetism se numara judetele din jurul municipiului Bucuresti : Giurgiu cu 10,161 persoane ,  Calarasi cu 9,795 persoane , Teleorman cu 9,226 persoane, Ialomita cu 8,082 persoane .

Cum este posibil ca cele mai apropiate judete de capitala Romaniei sa conduca in topul judetelor cu cei mai multi analfabeti ? Este posibil ca in anul 2014 sa fim tara fruntasa in cadrul UE la numarul de analfabeti ?  Conform unui studiu comandat de Comisia Europeana Romania este pe primul loc dintre tarile din UE la numarul de analfabeti :

Top 5 ţări la analfabeţi :
 - România - 41%
 - Bulgaria - 40%
 - Luxemburg - 26%
- Austria - 25%

 (Studiu efectuat în rândul elevilor de 15 ani)





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii