marți, 11 februarie 2014



Decebal Traian Remes condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare va fi eliberat conditionat dupa ce Tribunalul Maramures i-a admis cererea de eliberare condionata dupa ce a ispasit un an de pedeapsa in penitenciarul Baia Mare.

La noi in Romania prost e numai ala ce fura putin. Daca tot furi trebuie sa furi oricat de mult poti pentru ca Justitia "endependenta" din Romania oricum o sa fie blanda cu tine ! Conditia necesara si suficienta cand furi este sa furi destul sa ai de unde da si justitiei "edependente" si mediului politic sa iti usureze "pacatele" . In evul mediu catolicii puteau sa-si  cumpere iertarea pacatelor primind in schimb niste fituici numite indulgente.

Asa si politicienii nostri corupti isi cumpara indulgente numai ca acum plata se face prin conturi bancare , prin offshore-uri ascunse de ochii publicului prin locuri exotice , prin paradisuri fiscale.

Cum sa stea omul pe tusa atata timp numai pentru niste caltabos, putina tuica si cateva mii de euro acolo ? Si in timpul asta Romania tocmai primea transe dupa transe din imprumutul de la FMI ! Pai moare omul cu zile cand aude cate fonduri au altii pe mana in libertate si el sta acolo uitat de toata lumea !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii