miercuri, 19 februarie 2014


Castigatorul premiului "Oscior" pentru cel mai prost actor a fost acordat in acest an actorului  Troyan Virusescu , un actor roman specializat in drame siropoase de televiziune , telenovele cu amante blonde si scenete scurte cu bocituri pentru interpretarea sa de exceptie din serialul de televiziune Băselâc Pazvante Chiorul ale caror filmari au durat zece ani intre anii 2004 si 2014.

Troyan Virusescu este cunoscut publicului larg mai ales pentru rolul sau si intrepretarea sa din fimul “ Dragă Stolo !” , o “interpreatare” plina de sensibilitate din partea unui actor barbat.

Serialul Băselâc Pazvante Chiorul s-a filmat in unele locatii din Romania dar si in locuri mai exotice , pe la Inalta Poarta a Uniunii Aeropene sau pe la ambasada Unchiului Sam si a Unchiului Bean.

In scenele de lupta s-au folosit cascadori imbracati in portocaliu  sau voluntari din Fundatia Miscarea Pampalailor pe post de figuranti care sa-l inlocuiasca pe actorul principal. In scenele de sex si care implicau consumul de alcool  ale lui Băselâc Pazvante Chiorul el se interpreteaza pe el insusi.

Serialul se apropie de sfarsit ultimile episoade urmand a fi difuzate la finele anului 2014.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii