joi, 13 februarie 2014



Pe data de 17 septembrie 2012  in Cotidianul aparea un articol intitulat : " Mărturia unui român din Bruxelles despre trecutul întunecat al lui Traian Băsescu "  in care Ştefan Mihuţ fost inspector în Ministerul Transporturilor a dezvaluit aspecte cutremuratoare despre cine este cu adevarat Traian Basescu si cum au fost cu adevarat lucrurile in cazul incedierii vasului „Argeş” în portul francez Rouen.

Citind articolul descoperim nu numai ca vasul fusese modificat cu acceptul Securitatii (apropo Basescu nu a fost de patru ori colaborator cu Securitatea ) pentru a se putea face contrabanda cu marfuri si bunuri ilicite din a caror valorificare banii ajungeau pe scara ierarhica la anumite personaje de la acea vreme cu functii si ranguri inalte in aparatul de stat.

Descoperirea inedita este faptul ca se specifica si  ca numitul Traian Basescu a executat 28 de zile de arest pentru incedierea vasului „Argeş” în portul francez Rouen.

Deci cum sa poti sa apari la televizor si sa tot pronunti cuvantul cinstit de zeci de mii de ori , cuvantul "puscariabil" de alte cateva sute de ori ? Da' matale daca deja ai facut 28 de zile de puscarie in Franta nu te numesti puscariabil ?

http://www.cotidianul.ro/marturia-unui-roman-din-bruxelles-despre-trecutul-intunecat-al-lui-traian-basescu-194317/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii