joi, 13 februarie 2014


Cu toate ca documente cu mila lui Dumnezeu inca se mai gasesc Traian Basescu a fost declarat pentru a 4 (patra) oara necolaborator al Securitatii. Atat pe site-ul romanialeaks.org cat si  pe ziarulincomodvj.ro (ziar online Transilvania Impact ) se gasesc documente si articole care demonstreaza exact contrariul .

Oricum opinia publica deja si-a format in masa o parere despre presupusa "necolaborare" a domnului Traian Basescu asa ca nu vad de ce se mai ascunde ca o mironosita. Sau domnul asa zis presedinte , sau guvernator , sau ce o mai fi el acum crede ca acum in epoca informatiei , in epoca vitezei cu care circula informatia mai poate ascunde in vreun depozit intunecat istoria sinistra a celor care au colaborat cu Securitatea ?

Si problema este nu ca ar fi colaborat cu Securitatea care nu inseamna de fiecare data neaparat un lucru rau , daca ar fi fost in interesul tarii din mai multe puncte de vedere.Problema este cu cei care au facut politie politica si cei care prefera sa-si distruga dosarele asta vor sa ascunda.

In Romania nu s-a facut un adevarat proces al comunismului si a condamnarii crimelor comunismului. Daca acest proces ar fi existat societatea romana in tot ansamblul ei ar fi fost astazi mai curata din toate punctele de vedere. Constat cu mahnire ca in afara din ce in ce mai putini ,de o mana de oameni , ceilalti sunt politicieni demagogi , corupti si tradatori de neam si de tara nici clasa intelectuala nu mai este curata , nu mai este demna , nu mai reprezinta un adevarat stalp al societatii . Astfel nici macar rezistenta prin cultura nu mai este ce-ar trebui sa fie in fata tavalugului odios al acestor vremuri apocaliptice.

Daca stimabilul "necolaborator" ar fi fost nevinovat ar fi fost destul sa ne spuna o sibgura data ..... dar de patru ori , parca prea incearca sa ne convinga. Bate la ochi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii