duminică, 23 februarie 2014


Basescu  :  Vreau sa cresc un partid !

Zau ? Da' e constitutional ba nenea asta cu cearcane de bautura ? Sau mai nou e constitutional orice aberatie delirezi matale la bautura ? Numai pentru asta si ar trebui sa fii suspendat uzurpatorule !

De fapt apropo ce mai cauti inca tu acolo la TreiCoceni ? Nu te-ai putut dezlipi de rezerva de whiskey pe care ti-a facut-o Unguent ? Esti cumva lipit cu super glue de scaunul de la TreiCoceni ?  Du-te bai nene si lasa-ne ca ne-am saturat de tine ca de-o pereche de izmene compromise de dizenterie !


Ce sa faci ? Sa-ti cresti partid ? Bai ceacarule inainte de a veni  la televiziunea publica ( apropo pe banii nostri , unde ti-ai facut atata timp campanie si propaganda nesimtita , nesimtitule !) ai bunul simt macar si bea cu masura ! Programeaza-ti naibii si tu iesirile astea de cuc buhaiat de bautura pe la niste ore mai matinale sa te gaseasca si pe tine treaz o data !


Mai bine vezi pe unde fuge Ianukovici si fa-ti si tu un plan de evacuare , sa te autoexilezi intr-o locatie exotica, undeva unde inca mai traiesc canibali daca s-ar putea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii