luni, 17 februarie 2014


Baselâc a fost pentru Romania la fel ca stapanirea hunilor peste europeni. A jefuit tot ce a poftit , ce nu a reusit sa jefuiasca a trecut prin foc si sabie . Cu ajutorul serviciilor si a informatiilor "delicate' , a dosarelor de securitate compromitatoare a racolat sclavi din toate institutiile si de la toate formatiunile politice.


Pentru Romania regimul lui Baselâc a fost ca perioada Evului Mediu intunecat cand inchizitia ( justitia "endependenta" controlata de Baselâc ) tortura si facea abuzuri dupa abuzuri. Nici perioada fanariota nu a fost asa crunta pentru romani ca perioada Baselâc Pazvante Chioru'. Probabil fanariotii s-ar zgaraia acum de ciuda ca nu mai pot conduce tarile romane cand ar avea posibilitatea sa imprumute miliarde de euro de la FMI si de platit inapoi cu dobanda mare sa le plateasca prostimea.
Baselâc si cu ceata sa de tatari si de achingii au reusit cele mai de succes raiduri pe aceste meleaguri de cand se tot perinda populatiile nomade inspre batrana Europa. De asta si se simte bine Baselâc in apropierea comunitatii rrome si a birtului Ciresica pentru ca undeva in genele lui se aprinde nostalgia corturilor si a migratiei continuie.

Oricum Baselâc a reusit cel mai mare jaf al Romaniei si nici macar n-a avut nevoie de cai si de armata . Impreuna cu achingii de tipul lui Boc ( "boc" in limbile turcice inseamna cacat ) , Udrea , Videanu ,Anastase, Falca si multi altii au reusit falimentarea acestei tari numite Romania.

Macar de si-ar lua in curand cu totii corturile si sa se mute undeva intr-o stepa prin Asia. Dar ce te faci acum ca acesti nomazi au corturile transformate in adevarate castele , vile si sunt mai greu de demontat si de transportat decat era pe vremuri . Pana la urma si succesul asta prea mare nu e chiar asa de bun ca strica traditiile si mobilitatea bietilor nomazi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii