marți, 18 februarie 2014


Odata cu imbunatatirea vremii din ce in ce mai multe localitati sunt asaltate de companiile care se ocupa cu explorarea si exploatarea gazelor de sist. Asaltul este din ce in ce mai puternic atat datorita sprijinului politicienilor tradatori de tara si de neam , sprijinului institutiilor de stat dar si din cauza slabei opozitii a oamenilor care inca nu sunt pe deplin constienti de pericolul acestor exploatari .

Planul acestor companii pentru exploatarea gazelor de sist vizeaza aproape toate zonele tarii si daca noi romanii nu ne vom trezi la timp atunci cand ne vom trezi s-ar putea sa fie prea tarziu si sa nu mai avem ce salva. Pe asta se si bazeaza aceste companii sa poata sa se afle in situatia faptului implinit , a raului deja facut sa-si faca plinul si in urma sa lase totul pustiit.

Noi ca popor am dainuit , supravietuit multiplelor valuri de triburi migratoare , huni , slavi , mongoli , tatari , turci si am luat-o mereu de la capat pentru ca dupa toate distrugerile , jafurile , omorurile totusi ne-a ramas intact bunul cel mai de pret pe care il putem avea : pamantul curat si roditor pe care ni l-a daruit Dumnezeu.

Insa acum datorita MONGOLOZAURILOR de politicieni nu vom putea sa o mai luam de la capat sa ne mai ridicam deoarece prin complicitatea lor tradatoare de neam si de tara ni se va distruge , pustii si profana sfantul nostru pamant pe care suntem obligati sa-l pastram curat pentru urmasii urmasilor nostri.

Probabil Stefan cel Mare s-ar rastigni in mormant daca ar sti ca pamantul pe care el l-a lasat urmasilor este intinat acuma de “mongolozaurii” de politicieni actuali.
„Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor"

Asa le trebuie spus acum si MONGOLOZAURILOR de Baselâc , P(t)ontalâc si Antonâc : “ Romania nu e este a voastra , nici a noastra , ci a urmasilor nostri si a urmasilor urmasilor nostri in veacul vecilor ! “


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii