joi, 27 februarie 2014


Presa maghiara a confirmat ca politicianul Dracnea cunoscut romanilor drept Necromancerul din Teleorman care a reusit sa reanimeze un numar record de morti intr-un termen extrem de scurt si sa-i mobilizeze la vot a izbutit inca o performanta uimitoare !

Timp de o luna  PSD si UDMR au negociat aprins pentru formarea unei noi majoritati si a unui nou guvern prin excluderea partidului PNL de la guvernare si trecerea lui in opozitie.

Unul dintre punctele negociate este si subiectul arborarii steagului secuiesc pe cladirile oficiale din Romania.

Dracnea a acceptat arborarea steagului secuiesc pe cladirile oficiale din Romania dar numai cu conditia ca steagul secuiesc sa aiba culorile si formatul steagului orasului Budapesta.

Din aceasta cauza edilii orasului Budapesta vor sa-si schimbe imediat steagul pentru ca va semana prea mult cu steagul oficial al Romaniei si steagul secuiesc si va exista posibilitatea de confuzie cu acestea !

Edilii Budapestei se tem ca din aceasta cauza turistii straini vor incurca  in curand si capitala Ungariei si in loc de Budapest ii vor spune Bucharest .

In cadrul unui forum secret Dracnea s-a laudat colegilor de partid :

“ Vedeti ba ca incepem sa fim un pol al puterii culturale in sud estul Europei ! Au inceput vecinii nostri sa fie influentati cultural de catre noi si si-au ales un steag asemantor cu al nostru. In curand vom fi ca Imperiul Chinez sau cel Roman , vom influenta cultural toate tarile vecine”  

Daca romanii din Ungaria ar incepe sa puna steaguri ale Romaniei pe institutii oficiale cam cum ar reactiona acolo oficialitatile ?

 Iata ce declara generalul roman Ioan Talpeş intr-un articol din 2013 din Adevarul :

 "Ia duceţi-vă, fraţilor, în Ungaria şi faceţi un steag român. Să vedeţi câţi vă întoarceţi. Păi asta e confruntare? La mine în ţară? Eu trebuie să mă gândesc dacă să pun steagul meu la mine în ţară? Dar ăla are dreptul să-l pună?Prin 94, când am ajuns la comunicare directă la Washington, şeful FBI îmi spune că «ar fi bine să mai încetaţi cu războiul ăsta româno-maghiar» . Şi i-am spus: «Domnule, greşiţi. Nu există un astfel de război. Ne-aţi auzit pe noi vreodată că le pretindem ceva? Că îi forţăm cu ceva?»"


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii